BANKERS PETROLEUM – FIER

 

Bankers Petroleum

Bankers project, eshte projekti I pare realizuar nga Aluflor ne perputhje me kerkesat dhe specifikimet teknike te nje kompanie nderkombetare, referuar normativave te sigurise, kursimit te energjise, dhe izolimit akustik ne parametrat e duhur. Projekti rezultoi me sukses ne permbushjen dhe repsektimin e te gjithe parametrave dhe specifikimeve te kerkuar duke krijuar keshtu standard te larte per ndertesat ne vend. Projekti eshte realizuar me fasade xhami dhe fasade te ventiluar me Alucobond ku te gjitha materialet jane prodhuar ne Gjermani.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50 SG, Wicline/Wicstyle 60E

Xhami I fasades: prodhuar dhe perpunuar nga INTERPANE

Fasada e ventiluar me Alucobond: prodhuar ne Gjermani nga Alcan Singen