Pergjëgjësia Sociale

Kompania Aluflor ka në parimet themelore të saj përgjegjësinë sociale dhe mbrojtjen e mjedisit duke e promovuar dhe zhvilluar si një nga cilesitë më me vlerë njerezore e cila duhet shprehur me çdo sakrificë. Edhe pse mundesitë financiare për të drejtuar një biznes të ndershem dhe elitar në Shqipëri nuk mjaftojnë asnjëherë, Aluflor beson se çdo kompani dhe individ ka mundësi të kontribuojë financiarisht, moralisht dhe në çdo formë sado minimale duke marrë përsiper përgjegjësi sociale. Çdo punonjës në Aluflor e ka marrë këtë mesazh që në intervistën e parë dhe ushqehet çdo ditë me frymën e kontributit në shoqëri dhe mjedis me moton:

“Sado fitimprurës të jetë një biznes apo individ, ai nuk mund të konsiderohet i suksesshem nëse nuk kontribuon pozitivisht në përmirësimin e jetës së njerëzve në nevojë dhe mbrojtjen me çdo kusht të mjedisit”

Aluflor feston 1 Qershorin me fëmijët jetimë në Shkodër

10338686_50496696k2965378_78161580l99104068399_n

Aluflor jep bursa për fëmijët e policëve të rënë në detyrë

IMG_1121

Aluflor në ndihmë të fëmijëve jetimë në Korçë, 2014

IMG_1199

Aluflor feston Vitin e Ri 2013 me fëmijët jetimë në Sarandë

735987_4792310242469_2042912755_o

Aluflor ndihmon familjet e ngujuar në Shkodër, 2014

Shtepia e femijes

Aluflor në ndihmë të fëmijëve jetimë në Korçë, 2015

215456465465