PROJEKTI FAB/ARREDO – TIRANE

 

PROJEKTI ARREDO FAB – TIRANE

Projekti Arredo Fab, eshte quajtur si projekti pioneer I transformimit te ndertesave tregtare ne imazh korporate. Projektuar nga nje talent I rralle I arkitektures ne Shqiperi ka perzgjedhur nje kombinim te fasades gjermane te xhamit dhe fasades se ventiluar me Alucobond nga kategoria risi e ngjyrave “Spectra View”. Kombinimi I figurave gjeometrike me kontrastin e ngjyrave e bjene kete projekt nga me te pelqyerit dhe me te preferuarit ne radhet e investitoreve dhe arkitekteve. Ky projekt ka qene nder te paret ne vend I cili eshte projektuar dhe realizuar nga Aluflor me materiale eficente ne kursimin e energjise.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50, Wicline/Wicstyle 60E

Xhami I fasades: prodhuar dhe perpunuar nga INTERPANE

Fasada e ventiluar me Alucobond: prodhuar ne Gjermani nga Alcan Singen.