PROJEKTI LUSHNJE

 

PROJEKTI LUSHNJE

Projekti Lushnje, eshte nje ndertese me strukture komplekse çeliku ne te cilin kerkohej qe sistemi i aluminit ti jepte zgjidhje ceshtjeve strukturale dhe statike te fasades se xhamit sipas idese origjinale te arkitektit. Ne kete projekt kemi shfrytezuar zgjidhjet e plota ofruar nga sistemi Wicona Wictec 50 duke realizuar ne menyre te persosur te gjithe detajet teknike dhe kerkesat komplekse te projektit. Ky projekt deshmon qe partneriteti I Aluflor me kompanite me prestigjoze ne Bote nuk eshte nje rastesi, por zgjedhje e kujdesshme dhe privilegj per te frymezuar dhe inkurajuar lirshmerine ne projektim te arkitekteve sipas kerkesave te kohes.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50 IA, Wicline/Wicstyle 60E

Xhami I fasades: marke e çertifikuar nga Saint Gobain