Alucobond

Vivamus vestibulum nulla nec ante.

ALUCOBOND është një material i lehtë kompozit i cili konsiston në dy fletë Alumini dhe një shtrese bërthame guri mineral ose plastike te cilat prodhohen nën firmën egjigandit të perpunimit 3A COMPOSITES.  Ky material përvec ekskluzivitetit të perdorimit në arkitekturën e fasadave ka një përdorim të gjërë në ndërtimin e imazhit të kompanive, në industrinë e trasnportit.

ALUCOBOND-i që prej vitit 1969 është paneli kompozit i aluminit më i suksesshmi në mbarë Botën. Me cilesi të shkelqyera të prodhimit ALUCOBOND ofron siperfaqe jashtezakonisht të rrafshët dhe të lëmuar, varacion të gjërë ngjyrash dhe forma të persosura. Ky material është zhvilluar në forma Arkitekturore nga më të larmishmet.

ALUCOBOND është i aftë të duroj dhe përballoj kushte ekstreme atmosferike, i reziston goditjeve, është i pathyeshem, përballon lagështirën e skajshme dhe eviton vibrimin. Në të njëjtën kohë me gjithe cilesitë e tij të panumërta, është material që instalohet shpejt dhe me lehtesi.

ALUCOBOND është një material i cili ndër vite numëron cmime të shumta nderkombetare të cilesisë dhe është provuar për më se 40 vjet si një nga produktet më të suksesshme në të gjithë Botën.

Avantazhet e produktit

Aluflor Construction Group sjell teknologjinë më të avancuar në Europë për sa i përket realizimit të fasadave, duke aplikuar vetëm sistemet e fasadave të ventiluara nëpërmjet të cilave garantojmë një jetëgjatësi maksimale të tyre si dhe një serë përfitimesh të tjera:

 •   Aftësi termoizoluese antikorroduese
 •   Kosto mirëmbajtjeje më të ulët të objektit
 •   Qëndrueshmëri të lartë që ruan strukturën e ndërtimit
 •   Një sistem fasade të jashtme me Alucobond që vepron si një distinktiv mbrojtës kundër rrezeve të diellit dhe agjentëve të ndryshëm atmosferikë.
 •   Hapësira me ajër që është midis Alucobond-it dhe murit zvogëlon shumë transmetimin e nxehtësisë dhe eviton lagështirën.

Avantazhet e produktit:

 •   Performanca e lartë e produktit, gjithmonë një zgjidhje e përshtatshme për shkak të një game të gjerë fasadash.
 •   Nivel fleksibiliteti të lartë në sigurinë e procesit, kursime në kohë, prodhim i thjeshtë dhe me kosto efektive.
 •   Efikasitet më të lartë të mundur në procesin e planifikimit, prodhimit dhe montimit.
 •   Liria në dizejnim falë gamës së gjerë të profileve dhe opsioneve të shumta të pajisjeve që garantojnë lirinë optimale krijuese.
 •   Izolim termik deri në 1.1W / ( / k)
 •   Izolim akustik deri në 39 dB
 •   Mbrojtje nga vjedhjet dhe zjarri
 •   Kontroll diellor
 •   Jetëgjatësi produkti të paktën 25 vjet
 •   Kosto e ulët e mirëmbajtjes
http://www.alucobond.com.au/