PROJEKTI VOLOTI – DURRES

 

PROJEKTI VOLOTI – DURRES

Projekti Voloti eshte nder referencat e fundit te realizuara nga Aluflor ne vitin 2015 dhe sjell kombinimin e materialeve te cilet jane risi edhe ne vendet me te zhvilluara te Evropes & Botes. Fasade e ventiluar me pllake Gjermane nga Agrob Buchtal, siperfaqja e se ciles eshte trajtuar me nje veshje speciale Dioksid Titani (Tio2)e cila nepermjet reagimit te drites natyrale, prodhon oksigjen dhe pastron ajrin ne masen e 70 pemeve te gjelberuara per 1000 m2 siperfaqe fasade. Fasada e xhamit me izolim termik dhe akustik eshte kthyer ne nje standard te domosdoshem me efekte afatgjata ne kursimin e energjise dhe ndikim pozitiv ne mjedis.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Alumil M6, Alumil M11000

Xhami: Marke e Certifikuar nga Guardian

Fasada e ventiluar me pllake: Sistem Keratwin K20 prodhuar nga Agrob Buchtal.