TOP CHANNEL TIRANE

 

TOP CHANNEL TIRANE

Top Channel & Top Media, eshte projekti I cili identifikon me se miri fuqine transformuese te imazhit te korporatave nga fasada e jashteme dhe perzgjedhja me shume kujdes e materialeve te tyre. Ne kete projekt jane perdorur materiale eksluzive gjermane te prodhuar posacerisht per imazhin e Top Media ku nderthurja e fasades se xhamit me Alucobond-in e kategorise “Spectra view” reflekton potencialin unik te korporates mediatike. Ne kete projekt jane aplikuar materiale efikase ne kursimin e energjise sipas standarteve Gjermane, izolim akustik > 41 dB si dhe te gjithe avantazhet e fasades se xhamit dhe fasades se ventiluar me Alucobond.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50IA, Wicona Wicline/Wicstyle 60E

Xhami: Prodhuar dhe perpunuar ne Gjermani nga INTERPANE

Alucobond: Prodhuar nga 3AComposites.