PROJEKTI PROFARMA – TIRANE

 

PROJEKTI PROFARMA – TIRANE

Profarma projekt, eshte nje ndertese rezidenciale e harmonizuar me ambjente biznesi e cila I parapriu projekteve te shumte realizuar nga Aluflor, pasi shenoi nje gur kilometrik te cilesise duke vertetuar avantazhet e fasades ne aspektin e eficenses se energjise, ate te arkitektures por edhe sigurisht si nje mundesi biznesi e pa-shfrytezuar me pare. Projekti eshte realizuar me fasade xhami gjermane dhe sistem fasade me pllake te ventiluar te nderthurur me shume shije duke e kthyer ne nje pike reference jo vetem per stilin arkitekturor por edhe per llojin e materialeve te perdorur.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50IA, Wicline/Wicstyle 60E

Xhami I fasades: prodhuar dhe perpunuar nga INTERPANE

Fasada e ventiluar me pllake: Sistem AGS Metal dhe pllake Heraklia Stone Black