BELAVIS – TIRANE

 

BELAVIS – TIRANE

Projekti Belavis, vendosur ne nje pozicion strategjik ne Tirane eshte ideuar per te qene nje pike takimi ndermjet arkitektures klasike dhe asaj moderne, reflektuar ne dimensione te pa-aplikuar me pare te paneleve te xhamit te fasades dekorative. Panelet jane projektuar te kombinohen me ekrane LED dhe nje element tjeter te arkitektures moderne si betoni transparent I cili nepermjet ndricimit dhe efekteve te nderthurur, krijon nje hapesire te vecante artistike ne nje nga zonat me te frekuentuara te kryeqytetit. Elementet e fasades jane prodhuar me porosi vetem per kete projekt dhe nuk mund te gjenden ne asnje ndertese tjeter.

Materialet e fasadave:

Sistemet e fiksimit: Dorma FH Articulated Bolts, Dorma HSW-G

Xhami I fasades Dekorative: prodhuar ne menyre te posaçme nga INTERPANE

Xhami I mureve te levizshem:  “Low Iron – Ultra Clear” prodhuar nga Guardian.