B.W.P.A.H – RINAS

 

B.W.P.A.H – RINAS

Best Western Premier Ark Hotel, eshte nje projekt fare prane Aeroportit Nderkombetar “Nene Tereza” ne Rinas, I cili ka sjelle nje sere risish dhe standartesh ne vend duke u kthyer ne nje pershtypje dhe kenaqesi ne porten kryesore hyrese te vendit, vecanerisht per vizitoret qe vijne per here te pare ne Shqiperi. Pervec Arkitektures impresionuese fasadat e projektit jane100% produkte Gjermane me standart te larte te kursimit te energjise, komfort akustik dhe nje sere avantazhesh te tjere afatgjate.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50IA, Wicona Wicline/Wicstyle 60E

Xhami: Prodhuar dhe perpunuar ne Gjermani nga INTERPANE

Alucobond: Prodhuar nga 3AComposites.