AMBASADOR 3 – TIRANE

 

AMBASADOR 3 – TIRANE

Ambassador 3, eshte nje nga projektet rezidenciale me te kompletuar ne aspektin e arkitektures, funksionalitetit dhe cilesise se larte te ndertimit ne nje nga zonat me te preferuara te Tiranes. Ambassador 3, eshte nje tregues ne rritje I standartit, ne nje nga sektoret e ndertimit ne te cilet nuk eshte investuar mjaftueshem per me shume se dy dekada te eksperiences se mirefillte ne projektet e ndertesave rezidenciale. Ky projekt rezulton nje sukses ne vendosjen e nje tjeter guri kilometrik te domosdoshem per rritjen e standartit te kursimit te energjise ne ndertesat rezidenciale ne vend.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Alumil M11000, Alumil S450

Xhami: Marke e çertifikuar nga Guardian