2R KONSTRUKSION – TIRANE

 

2R KONSTRUKSION – TIRANE

2R Konstruksion, eshte ndertuar ne nje nga pikat hyrese kryesore te kryeqytetit ku fasada e xhamit eshte projektuar me materiale te cilat rregullojne sasine e nxehtesise qe duhet te futet ne ndertese nderthurur me ruajtjen e temperatures se ambjenteve te brendshme duke e optimizuar per nje kursim maksimal te energjise elektrike si ne Dimer ashtu edhe ne Vere. Edhe pse ndertesa ndodhet buze rruge ne nje zone me ngarkese trafiku dhe zhurmash, ne ambjentet e brendshme ka nje komoditet te plote pasi fasada e xhamit ka nje izolim akustik prej 41 dB duke e kthyer ne nje variant shume komod per cdo aktivitet administrativ ose biznesi.

Materialet e fasadave:

Sistemet e Aluminit: Wicona Wictec 50, Wicline/Wicstyle 60E

Xhami I fasades: prodhuar dhe perpunuar nga INTERPANE.